Taxa fra lufthavnen til centrum

Det er her i Prag lufthavn, at du bliver modtaget af en chauffør med et skilt med dit navn, hvis du har bestilt taxa. Selvom det skal slås fast, at du skal passe på ikke at blive snydt på taxa-turen fra Prag lufthavn til selve Prag centrum, så bliv ikke paranoid. Prisen er (bør være) mindre end 750 CZK for en 'bilfuld' passagerer (1, 2, 3 eller 4) for en tur med taxa fra Prag lufthavn og til en hvilken som helst adresse i Prag. De fleste taxa chauffører i Prag lufthavn kan tale engelsk, hvis du vælger de autoriserede vogne med gule, lysende skilte med TAXA på taget, vognnummer på forskærmen og firmanavn og telefonnummer på fordøren. Du skal bede om en fast pris før du sætter dig ind i taxaen, og du skal bede om en kvittering - det har en go' virkning.

Hvis du skal retur til Prag lufthavn med taxa en uge senere kan du snildt både spare penge og aftale afhentningstidspunkt allerede, når du ankommer. Gør det, når taxa turen er ovre, hvis du er tilfreds med service og taxa chauffør. Du sparer mindst 10%. For resten skal du ikke undre dig over, at taxa chaufføren spørger om dit flynummer. Det er service. Han holder øje med flyforsinkelser og din afgangsterminal.

Et af de mest pålidelige og større selskaber er AAA Radiotaxi S.R.O. Du kan finde dem ved taxaholdepladserne umiddelbart uden for ankomsthallen, Terminal 1 - udgang D i Prag lufthavn. Firmaet arbejder med 24-timers åbningstid, transport til et hvilket som helst sted i Prag. I salgsmaterialet skriver de, at de også leverer taxa ture i hele Europa.

Praktisk info: