Bestil billige flybilletter til Prag

Bestil flybillet til Prag

Hos Prag.dk kan du sammenligne priser og afgangstider på fly fra Danmark til Prag. Vi henter løbende de bedste tilbud til dig, så du hurtigt får et overblik over pris, flyselskab, rejsetidspunkter og rejserute.

Prag.dk bruger sikker internetbetaling med SSL og DIBS. Vi gør det til en smal sag at finde den rigtige flyrejse til Prag – prøv selv at søge og se de mange, billige muligheder for at flyve til Prag.

<< Bestil flybillet til Prag - benyt søgeboksen


Fly til Prag

Det er let og hurtigt at komme til Prag. Der er flere daglige afgange med forskellige flyselskaber fra København til Prag. Flyveturen tager omkring halvanden time. Priserne afhænger alt efter sæson og hvor tidligt du er ude for at købe flybilletten.

Transport til og fra lufthavnen i Prag

Lufthavnen ligger ca. 20 km nordvest for Prag. Der er mange muligheder for at komme fra lufthavnen og ind til Prag. Det nemmeste er at tage en af de private taxi, som du kan finde ved en skranke i lufthavnen, da de har faste priser. Turen til Prags centrum tager 25-30 minutter. Der er også bekvemme minibusser fra selskabet Cedaz, der holder direkte uden for ankomsthallen. Endelig kan du tage en af de mange bybusser. Du kan fx køre til endestationen, Dejvická, og derfra tage metroen (linje A) ind til Prags centrum.
Læs mere om transport til og fra Prags lufthavn

Abonnér på feed Abonnér på feed Bookmark and Share