Efterårsferie i Prag

Eftårsferien er godt i gang allerede, men man kan stadig nå at tage en lille tur til Prag, hvis man går og drømmer om at komme lidt væk hjemmefra. Og vi hjælper dig på vej med en side spækket med tips og idéer til spændende oplevelser, seværdigheder, aktiviteter og meget, meget mere. 

Smukke monumenter
Prag byder på mange smukke bygninger, som fx byens mest berømte kirke: Vistuskirken eller Prags borg, der er en storslået bygning med mange flotte detaljer. Læs mere om Prags udsigtspunkter her.

Museer i Prag
Hvad med at bruge en dag på kulturelle oplevelser? De mange museer i Prag er både spændende og lærerige. For de barnlige sjæle er der Legetøjsmuseet, som nok skal underholde i et par timer, og for de mere historieinteresserede er der fx Museet om kommunismen eller Nationalmuseet. Læs meget mere om museer i Prag her.

Shopping
Hvis det hele ikke skal være så seriøst, kan man altid tage på shopping i Prag. Byen har i hvert fald masser af muligheder til alle. Der er både hyggelige markeder, designerbutikker og outlets, hvor man kan gøre nogle vilde kup. Er du i shoppinghumør, så læs med her.

Nattelivet og aftenaktiviteter i Prag
Prag byder på ikke mindre en 20.000 barer, og der er noget for alle. Søger du ægte tjekkist stemning eller et internationalt sted med udenlandsk musik? Prag har det hele. Hvis du ikke lige har lyst til at udforske nattelivet på den måde, kan du altid prøve at tage i operaen eller se et teaterstykke. Læs mere om aktiviteter om aftenen her

 

Oplevelser: